ŠOK OBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE U SKADRU: Eldžis nakon nestanka Alme i dece probao da sakrije tragove?! LJUBAVNICA OPET NA SASLUŠANJU

ŠOK OBRT U ISTRAZI TRAGEDIJE U SKADRU: Eldžis nakon nestanka Alme i dece probao da sakrije tragove?! LJUBAVNICA OPET NA SASLUŠANJU

Tužilaštvo u Skadru planira ponovno saslušanje Alminog tetka i maloletne ljubavnice njenog supruga u vezi sa tragedijom u kojoj je ona, zajedno sa troje dece, utopila u Bojani. Istražitelji žele da dobiju više informacija o odnosima između Alme i njenog supruga Erdžisa, koji su navodno bili narušeni zbog Erdžisove afere sa maloletnicom.

Poslednja osoba koja je bila u kontaktu sa Almom pre tragedije je njen tetak, sa kojim je popila kafu u dečjoj igraonici. Istražitelji se nadaju da će tetak moći da osvetli dinamiku odnosa između Alme i Erdžisa. Takođe, očekuju se rezultati toksikoloških analiza Alme i dece, kao i rezultati veštačenja Erdžisovog telefona kako bi se proverilo da li je bilo pritisaka ili verbalnih pretnji upućenih supruzi.

Skadar, Alma Arazi

Erdžis se trenutno nalazi u zatvoru Reči pod prismotrom. Izveštaj zatvorskog psihologa navodi da je Arazi pokazao interesovanje za programe rehabilitacije tokom boravka u zatvoru 2022. godine zbog narkotika. Takođe, izveštaj beleži da je tokom boravka u zatvoru imao ograničen kontakt sa porodicom, ali je izjavio da ima dobar odnos sa suprugom i decom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *