ANASTASIJA JE STALA NA VAGU I POLOMILA JE: Tada je rekla – DOSTA! Imala 197 kg, a ovako izgleda posle ŠOK TRANSFORMACIJE (FOTO)

ANASTASIJA JE STALA NA VAGU I POLOMILA JE: Tada je rekla – DOSTA! Imala 197 kg, a ovako izgleda posle ŠOK TRANSFORMACIJE (FOTO)

Anastasija Moris, 32-godišnjakinja koja je nekada imala 197 kg, doživela je izvanrednu transformaciju koja pokazuje da je sve moguće. Nakon što je prošle godine stala na vagu i pritom je polomila, shvatila je da je vreme za promene.

https://t.co/Y8UddLnAMX

Kao što sama ističe, Anastasija je bila osoba koja je gotovo svakodnevno jela brzu hranu, a brojevi dostave hrane bili su joj među češće biranim kontaktima. Međutim, želela je da promeni svoj život iz korena, pre svega zbog svog 12-godišnjeg sina, s kojim je želela da može da uživa u vožnji u luna-parku.

Počela je sa zdravijim životnim navikama, a zatim se odlučila za gastrični bajpas, jednu od operativnih procedura u borbi protiv gojaznosti. Za ovu operaciju platila je 20.000 evra, što je rezultiralo gubitkom od 10,5 kg za devet meseci. Trenutno teži 120 kg i s radošću se nada gubitku dodatnih 50 kg kako bi dostigla svoju ciljanu težinu.

Anastasija je ispričala kako je hrana bila njen izvor utehe tokom odrastanja, te da je često jela više nego što joj je bilo potrebno. Ta navika dovela ju je do tačke kada je jedva mogla da se kreće i uživa u svakodnevnim aktivnostima. Ipak, nakon operacije, sve se promenilo. Sada može da ide na izlete sa porodicom i da uživa u hodanju, što je prethodno bilo nezamislivo za nju. Iako žali što nije ranije odlučila da se podvrgne operaciji, sada je zahvalna što je konačno pronašla put ka zdravijem i aktivnijem životu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *