NIJE MI ĐOKOVIĆ UNIŠTIO ŽIVOT, ALI NJEGOV IDOL JESTE! Goran Ivanišević ZAGRMEO kao NIKADA DO SADA: Bilo mi je DOSTA Novaka…

NIJE MI ĐOKOVIĆ UNIŠTIO ŽIVOT, ALI NJEGOV IDOL JESTE! Goran Ivanišević ZAGRMEO kao NIKADA DO SADA: Bilo mi je DOSTA Novaka…

Goran Ivanišević, nedavno bivši trener Novaka Đokovića, redovno je pod povećalom javnosti nakon što su okončali petogodišnju saradnju. Međutim, Ivanišević i Đoković su stalno isticali da gaje ogromno poštovanje jedan prema drugome, odbacujući spekulacije o nesuglasicama.

Goran Ivanišević

U nedavnom razgovoru za jedan švajcarski list, dok je Đoković igrao u Ženevi, Ivanišević je objasnio da je raskid saradnje nastupio zbog zasićenja, ističući da među njima nije bilo nikakvih problema. Istovremeno je izrazio samo reči hvale za Đokovića, naglašavajući da je on genije, izuzetna osoba i najbolji igrač u teniskoj istoriji.

Govoreći o pritisku koji nosi treniranje Đokovića, Ivanišević je istakao da je to zahtevno, ali i zadovoljavajuće iskustvo. Naglasio je da je raskid saradnje bio prijateljski, bez svađe ili incidenata, te da su se jednostavno zasitili jedan drugog.

Novak Đoković, Goran Ivanišević

Kroz šalu je pomenuto i da je Ivanišević često imao “dobre tablete” da se nosi s pritiskom, dok su se na pitanje o Đokovićevim reakcijama na terenu osvrnuli i na emotivnu stranu igre. Ivanišević je potvrdio da su imali sličan pristup i da su se razumeli, uz šaljivu anegdotu o trenutku kada je Đoković reagovao na neobičan način na Ivaniševićev savet.

Na kraju, Ivanišević je naglasio da su se rastali kao prijatelji te da će tako ostati, ističući da je to prirodan razvoj njihove veze.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *