LJUBIO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU IZ ZG, A SADA VOLI POLICAJKU! Malo ko zna da su roditelji Stefana Kosmajca ovi POZNATI PEVAČI

LJUBIO 18 GODINA STARIJU KOLEGINICU IZ ZG, A SADA VOLI POLICAJKU! Malo ko zna da su roditelji Stefana Kosmajca ovi POZNATI PEVAČI

Stefan Petrović Kosmajac je postao poznat javnosti kroz učešće u “Zvezdama Granda”, gde je imao Viki Miljković kao mentorku. Pored talenta, privukao je pažnju zbog svojih javnih ispovesti o porocima, uključujući i izazove koje je imao sa alkoholom.

Stefan Petrović Kosmajac, Zvezde Granda

Njegova veza sa starijom koleginicom Dušicom Ikonić takođe je bila tema interesovanja javnosti, ali je kasnije raskinuta, što je Stefan komentarisao izjavom da više nije zaljubljen i da mu takva veza trenutno ne odgovara.

Posle turbulentnog perioda u ljubavnom životu, Stefan je pronašao stabilnost u vezi sa policajkom, a nedavno je postao otac malog Vasilija.

Milena Petrović

Interesantno je da Stefan potiče iz poznate porodice, gde su mu roditelji, Mladen i Milena Petrović, takođe bili poznati na estradnoj sceni sedamdesetih i osamdesetih godina. Njegova majka Milena je imala popularan hit “Prvo slovo tvog imena”, dok je otac Mladen bio prepoznatljiv po svom jedinstvenom glasu među narodnim pevačima.

Mladen Petrović Kosmajac

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *