ŠTA ĆE BITI NAKON SEVERINE?! Svi detalji ljubavne priče JK i Duška: Obigravao je oko nje, a godine mu je saznala na internetu

ŠTA ĆE BITI NAKON SEVERINE?! Svi detalji ljubavne priče JK i Duška: Obigravao je oko nje, a godine mu je saznala na internetu

Jelena Karleuša i Duško Tošić su bili u središtu pažnje javnosti nakon što su procurile privatne prepiske između Tošića i Severine. Iako su ovi događaji privukli medijsku pažnju, Karleuša je odlučila da se ne osvrće previše na njih.

Jelena Karleuša, Duško Tošić

Početkom 21. veka, Karleuša i Tošić su bili jedan od najpraćenijih parova. Mediji su izveštavali o Tošićevim naporima da osvoji srce popularne pevačice. Karleuša se takođe očarala, a njihova veza je bila predmet medijske pažnje, posebno jer je Tošić bio mlađi od Karleuše.

Jelena Karleuša

Veza je između njih rasla, a Tošić je pokazao izuzetnu upornost. Iako je Karleuša obično bila ta koja birala partnere, ovog puta je bila osvojena njegovom odlučnošću. Tokom vremena, njihova veza je postala predmet javnog interesovanja, a mediji su pratili svaki detalj.

Jelena Karleuša, Duško Tošić

Međutim, 2022. godine, pojavile su se informacije o njihovom razvodu nakon 14 godina braka. Iako i dalje žive zajedno, Karleuša je priznala da je situacija drugačija i da je njihov brak pod velikim pritiskom. Ona je istakla da je teško podnela sve što se događalo, ali je istovremeno preuzela odgovornost za situaciju.

Dragana Mirković, Koncert, Jelena Karleuša

Karleuša je naglasila da i dalje žali zbog situacije u kojoj se našla, te da je naročito tužna jer se njena veza s Tošićem razvila na način koji nije bio u skladu s njenim očekivanjima. Iako su se mediji često osvrćali na njihov brak, Karleuša ističe da se oseća srećno zahvaljujući podršci svoje publike i svojih fanova.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *