DEVOJKU NAŠEG PEVAČA PREGAZIO PIJANI KOŠARKAŠ: Na mestu ostala mrtva, nikad se nije oporavio! Evo kojim BIZNISOM se danas bavi

DEVOJKU NAŠEG PEVAČA PREGAZIO PIJANI KOŠARKAŠ: Na mestu ostala mrtva, nikad se nije oporavio! Evo kojim BIZNISOM se danas bavi

Neven Živančević, poznat kao pevač grupe “In Vivo”, doživeo je veliku tragediju kada je njegova devojka poginula u saobraćajnoj nesreći, izazvanoj automobilom kojim je upravljao košarkaš Kimani Frend. Taj događaj je duboko potresao Nevena, koji se povukao iz javnog života.

Saobraćajna Nesreća, Nevena Dragutinović, Neven Živančević

Na društvenim mrežama, Neven je podelio svoju tugu i bol, izražavajući kako je ta tragedija učinila da se oseća kao da je i sam umro. Nakon tog teškog perioda, grupa “In Vivo” objavila je pesmu “Život unazad”, koju je Neven napisao i posvetio preminuloj devojci.

Iako se Neven retko pojavljivao u javnosti nakon toga, nastavio je da se bavi muzikom, iako u manjoj meri nego ranije. Tek 2020. godine ponovo je privukao pažnju javnosti pojavljivanjem u filmu “Južni vetar”.

Neven Živančević

Trenutno je posvećen i ugostiteljstvu, otvorivši svoju ćevabdžinicu u beogradskom naselju Šumice. Pokazao je predanost svom novom poslu, budući da pomaže u kuhinji i služi mušterije zajedno sa svojim radnicima.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *