NAKON VESTI O VERIDBI, DALILA PODELILA SREĆNE VESTI! Dečko je grli, a ona ne skida osmeh sa lica: SLAVLJE U NJUJORKU (FOTO)

NAKON VESTI O VERIDBI, DALILA PODELILA SREĆNE VESTI! Dečko je grli, a ona ne skida osmeh sa lica: SLAVLJE U NJUJORKU (FOTO)

Dalila Dragojević je javno obznanila srećne vesti iz Njujorka, deleći fotografije iz parka Astorija, uključujući i sliku sa svojim dečkom, Markom, dok slave prvi rođendan svog psa Sparkija.

Dalila Dragojević

Njih dvoje su se upoznali putem TikToka, gde su učestvovali u različitim mečevima, nakon čega je procvetala ljubav između njih.

Dalila je izrazila svoje oduševljenje Markom, ističući da se zaljubila u sve aspekte njegovog bića. Njihova veza počela je virtualno, ali se ubrzo preselila u stvarnost kada je Dalila odlučila da poseti Njujork.

Dalila Dragojević

Njihov odnos je privukao pažnju medija, a Dalila je otvoreno govorila o svojoj ljubavi prema Marku i o planovima za budućnost, ističući da vidi sebe kako živi sa njim, bez obzira na to da li će to biti u Njujorku ili Beogradu. Dalila je naglasila da je spremna na velike korake zbog ljubavi, što uključuje i njen nedavni odlazak u Ameriku.

Dalila Dragojević

Dalila je istakla da ju je Marko osvojio svojom pažnjom, poštovanjem i fizičkim izgledom, te da je posvećen njoj 24 sata dnevno. Njih dvoje su vezani zajedničkim iskustvima i trude se da održe svoju vezu uprkos udaljenosti.

Unatoč početnom neodobravanju nekih njenih prijatelja, Dalila je izrazila oduševljenje svojom vezom sa Markom, naglašavajući da je njihova ljubav iz Crne Gore sa Cetinja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *