JAVILA SAM SE SVOJOJ PRVOJ LJUBAVI NAKON 40 GODINA: Odgovorio mi je, a kad sam mu pregledala Fejsbuk, imala sam šta da vidim…

JAVILA SAM SE SVOJOJ PRVOJ LJUBAVI NAKON 40 GODINA: Odgovorio mi je, a kad sam mu pregledala Fejsbuk, imala sam šta da vidim…

Dina, koja danas ima 64 godine, otvorila je svoje srce i ispričala priču o svojoj velikoj ljubavi koju je prepustila drugoj ženi zbog sopstvenog ponosa. Njih dvoje su se upoznali kad je Dina imala 17, a on 20 godina, i brzo su razvili duboku i iskrenu ljubavnu vezu.

baka, baba, starija žena

Kada je Dina postala svesna intenziteta svojih osećanja prema svom dragom, ali je odbila njegovu ponudu za veridbu, smatrajući da se nisu dovoljno dobro upoznali. Ovaj trenutak je označio težak rastanak kada je njen dragi morao da ode u vojsku.

Njihovo dopisivanje nakon razdvajanja bilo je ispunjeno ljubavlju i čežnjom, sve dok jedno njegovo pismo nije donelo veliko razočaranje Dini. Optužio ju je za neverstvo, što ju je duboko povredilo i ostavilo u suzama.

stare fotografije

Kada se vratio iz vojske, pokušao je da se pomiri s Dinom, ali ona je odlučila da ostane pri svom stavu i nije izašla da se vidi s njim, što je uznemirilo i povredilo oboje. Taj trenutak označio je konačan raskid njihove veze.

stare fotografije

Nakon toga, Dina je nastavila sa svojim životom, ali nikad nije zaboravila svoju prvu ljubav. Godine su prolazile, a ona je ostala u braku s dobrom osobom, s kojom je imala dvojicu sinova. Međutim, s vremenom je osetila potrebu da stupi u kontakt s bivšom ljubavi.

Njih dvoje su se ponovno čuli nakon više od 40 godina i postali su prijatelji na Fejsbuku. Dina je priznala da i dalje neguje osećanja prema svojoj bivšoj ljubavi, ali sudbina nije bila na njihovoj strani.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *