ĆERKA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA POGINULA Trudnu Moniku udario komšija, muž jedva govori od bola: Nije tačno da je na mestu preminula

ĆERKA NE ZNA DA JOJ JE MAJKA POGINULA Trudnu Moniku udario komšija, muž jedva govori od bola: Nije tačno da je na mestu preminula

Plan porodice Isakov iz Novog Bečeja da provedu lep vikend na salašu nedaleko od varoši na Tisi pretvorio se u tragediju kada je tridesetšestogodišnja Monika, koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, stradala u saobraćajnoj nesreći koja je odnela i život devojčice koju je nosila.

Njenoj porodici je pokušavano spasiti život u zrenjaninskoj bolnici, ali su nažalost preminule. Aleksandro Isakov, poznat kao Aca u Novom Bečeju, bio je preplavljen tugom dok je iznosio svoju bolnu priču. Njegova jedanaestogodišnja ćerka je preživela nesreću, ali je teško povređena.

Monika Isakov

Svi su bili u šoku i tuzi. Porodična prijateljica Katica Pakai delila je bol sa Monikinim roditeljima, koji su bili suviše slomljeni da bi se suočili sa svetom.

Trinaestogodišnji sin Monike i Aleksandra prošao je sa lakšim povredama, ali je u stanju šoka. Isakov je pokušavao da mu odvrati misli od tragedije.

Pričao je o planovima koje su imali sa Monikom, kako su zajedno radili na salašu, podigli stado ovaca i širili farmu. Bio je težak rastanak kad je Monika krenula ka salašu s decom i postala žrtva saobraćajne nesreće.

Monika je svakodnevno koristila bicikl na struju, bila je svetla i nosila fluorescentni prsluk. Nesreća se dogodila kada ju je “mercedes” udario otpozadi.

Ova tužna priča ostavila je porodicu Isakov u dubokoj tuzi, ali nisu zaboravili svoju ljubav i planove koje su imali sa Monikom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *