DEVOJKA SA BALKANA OGORČENA NA ŽIVOT U NEMAČKOJ: Navela 7 razloga zašto ne treba da se preselite, mnogi potvrdili njenu teoriju!

DEVOJKA SA BALKANA OGORČENA NA ŽIVOT U NEMAČKOJ: Navela 7 razloga zašto ne treba da se preselite, mnogi potvrdili njenu teoriju!

Iako je nekada Nemačka bila poznata kao zemlja u kojoj su Srbi često nalazili povoljne uslove za život i rad, situacija se čini drugačijom danas. Primetan je masovan povratak u matične države, dok se Nemci suočavaju s ekonomskim izazovima.

TikTokerka je na svom profilu iznela sedam razloga zbog kojih smatra da se ne treba preseliti u Nemačku:

1. **Hrana**: Opisuje hranu u Nemačkoj kao lošu i bezukusnu, navodeći da je hrana u restoranima skupa, iako ima raznovrsnu internacionalnu kuhinju.

2. **Nepoverenje**: Ističe da Nemci često prijavljuju svoje komšije policiji za sitnice, te da imaju čudna životna pravila, što stvara osećaj nepoverenja.

Nemačka Policija

3. **Uklapanje**: Naglašava da bez obzira na dužinu boravka i dobro poznavanje jezika, uvek ćete biti percipirani kao stranac.

4. **Ekologija**: Kritikuje stav Nemaca prema ekologiji, tvrdeći da često stavljaju ekološke prioritete ispred dobrobiti sopstvenog stanovništva.

5. **Porezi**: Upozorava na visoke poreze u Nemačkoj i stroge kontrole.

Stranci, Plaćanje, Porezi, Ekstra Porez, 20 Odsto

6. **Jezik**: Navodi da je nemački jezik težak za učenje, iako mnogi Nemci znaju engleski, retko ga koriste.

7. **Mentalitet**: Smatra da su Nemci hladni i preterano materijalistički orijentisani, te da sve posmatraju kroz prizmu novca.

@azra_andric

Da li vi imate problema sa susjedima Njemcima? #munich #munchen #germany #deutschland #croatia #balkantiktok #bosniaandherzegovina #foryoupage

♬ original sound – Azra Explores

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *