Dva dana pre moždanog udara osećala je simptom koji je zanemarila: “Ignorisala sam i oduzele su se noge i ruke, pala sam”

Dva dana pre moždanog udara osećala je simptom koji je zanemarila: “Ignorisala sam i oduzele su se noge i ruke, pala sam”

Supruga poznatog pevača Tonija Cetinskog, Dubravka Cetinski, prvi put je javno progovorila o svojoj borbi sa posledicama moždanog udara koji je doživela 2019. godine. Ovaj dramatični događaj se dogodio u njihovom domu, kada je izgubila kontrolu nad desnom stranom tela i pala na pod. Zahvaljujući brzoj reakciji svog supruga, Toni je uspeo da joj pruži prvu pomoć i spasao joj život.

Toni Cetinski

Dubravka je istakla da su simptomi moždanog udara počeli da se javljaju dva dana pre nego što je doživela napad, ali ih je prvobitno ignorisala. Ipak, kada je izgubila kontrolu nad desnom stranom tela, shvatila je ozbiljnost situacije. Toni je odmah pozvao hitnu pomoć, a Dubravka je nakon dolaska medicinskog tima zbrinuta u bolnici u Rijeci.

Toni Cetinski

U periodu oporavka, Dubravka se suočila sa strahom i nesigurnošću, ali je istakla važnost podrške svojih najmilijih, posebno supruga Tonija. Zahvaljujući podršci porodice i prijatelja, Dubravka je uspela da prevaziđe strah i fokusira se na oporavak.

Posebno značajnu podršku Dubravka je pronašla u svojoj veri, što je podstaklo njen angažman u isusovačkom samostanu u Opatiji. Nakon što je prošla kroz ovu tešku životnu situaciju, Dubravka je izrazila zahvalnost svojim anđelima čuvarima i medicinskom osoblju, ističući da je sada izjednačena sa svojim suprugom, Toni.

Toni Cetinski

Toni je izrazio svoju zahvalnost Dubravki, ističući da mu je ona spasila život svojim pojavljivanjem u njegovom životu. Dubravka je naglasila da je Toni njen centar sveta i da ne može zamisliti život bez njega.

Toni Cetinski

Njih dvoje slave deset godina braka, a Dubravka je istakla da je srećna što je zajedno sa Tonijem, koji joj znači sve. Nakon što se oporavila, Dubravka je kratko zahvalila svima koji su joj pružili podršku tokom teškog perioda.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *