SUDSKO PORAVNANJE JU JE POTPUNO SLOMILO, OSTALA BEZ IMOVINE! Posle RAZVODA bivšem dala pola novca, a na ove dugove je sve otišlo

SUDSKO PORAVNANJE JU JE POTPUNO SLOMILO, OSTALA BEZ IMOVINE! Posle RAZVODA bivšem dala pola novca, a na ove dugove je sve otišlo

Veza između Verice Rakočević i muzičara Veljka Kuzmančevića nije bila podržana od strane onih koji sumnjaju u ljubav, posebno zbog njihove velike razlike u godinama. Mnogi su predviđali da ta veza neće opstati dugo, čak su se pojavile i opklade koje su tvrdile da brak između njih neće trajati ni godinu ili dve. Međutim, njihova ljubav je izdržala sve skeptike.

Verica Rakočević

Iako su imali različite životne stilove i razlike u godinama, njihova veza je trajala punih 11 godina. Ključni faktor za opstanak njihove veze bilo je preseljenje na Avalu, gde su izgradili kuću po svojoj meri, sa voćnjakom, baštom i dovoljno prostora za njihov rad i inspiraciju.

U početku su provodili veći deo vremena u Vericinom stanu u centru grada, ali se sada taj stan koristi samo kao mesto za prespavati kada su zauzeti poslovnim obavezama.

Verica Rakočević, Avala

Verica je prethodno posedovala tri stana, ali je prodala dva kako bi investirala u svoj posao. Treći stan je izgubila tokom razvoda sa prethodnim suprugom Zoranom Rakočevićem, što je za nju bila velika emotivna i finansijska trauma. Ipak, uprkos tim izazovima, uspela je da se finansijski stabilizuje i da obezbedi svojoj deci sigurnu budućnost.

Verica Rakočević

Verica je izjavila da, gledajući unazad, možda ne bi ponovila iste finansijske odluke, ali da je kroz te izazove naučila važne životne lekcije i da danas nema mnogo čega da žali. Uprkos svemu, uspela je da ponovo investira u nekretnine i osigura finansijsku stabilnost svojoj porodici.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *