OD ĐOKOVIĆA UZELA 2,9 MILIONA € pa sagradila vilu USRED ŠUME: Kozjim stazama se stiže do nje, a evo zašto komšije beže od nje

OD ĐOKOVIĆA UZELA 2,9 MILIONA € pa sagradila vilu USRED ŠUME: Kozjim stazama se stiže do nje, a evo zašto komšije beže od nje

Nakon razvoda od Jugoslava Karića, Elena Karaman je prodala svoju kuću na Kosmaju Novaku Đokoviću i kupila imanje u blizini, gde je izgradila svoju novu kuću. Odlučila je da se povuče i izoluje od svih, te je njena vila smještena duboko u šumi, okružena samo drvećem. Meštani su podeljenog mišljenja o Eleninom životu – neki je smatraju interesantnom, dok drugi za nju imaju i određeni strah.

Elena Karaman Karić

Iako je ljubazna i osmehuje se kada joj se obrate, ljudi se često povlače ili se plaše njenih rituala, koje ne razumeju. Stariji meštani koji žive u blizini Elenine vile kažu da se navikli na njen drugačiji način života, ali da se neki i plaše tih rituala i izbegavaju da joj se približe.

Elena je nedavno otkrila da je nazvala svoju vilu “Nemetona”, a opisala ju je kao svoje lično svetilište, mesto gde nastaju njeni projekti i kreativne priče.

Elena Karaman Karić

Novak Đoković i Jelena su kupili imanje na Kosmaju od Elenine bivše supružnika, porodice Karić. Kuću su platili 2,9 miliona evra, a Elena je tom prilikom emotivno oprostila se od svog nekadašnjeg doma, koji je za nju imao posebno značenje kao mesto isceljenja, introspekcije i duhovnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *