Tatjana tvrdi da je oživela 3 dana posle smrti: “Prošla sam kroz raj i pakao, Bog mi je rekao da svima prenesem ovo”

Tatjana tvrdi da je oživela 3 dana posle smrti: “Prošla sam kroz raj i pakao, Bog mi je rekao da svima prenesem ovo”

Pre nekoliko godina, doktorka Tatjana Anisimova Bjelous iz Ukrajine podelila je svoje neobično iskustvo pred kamerama. Tvrdila je da je oživela tri dana nakon smrti i opisala svoje putovanje kroz raj, čistilište i pakao.

Nakon operacije zbog raka na mozgu, Tatjana je umrla na operacionom stolu u bolnici u Odesi. Međutim, kada su njena porodica došla po telo nakon 72 sata, lekari su ih iznenadili – Tatjana je oživela.

Ona je opisala svoje iskustvo, tvrdeći da je duša napustila njeno telo i prošla kroz različite sfere života posle smrti, uključujući i susret sa anđelima i demonskim entitetima. Takođe je tvrdila da je imala susret sa samim Bogom, koji joj je pokazao njene grehe i dao joj drugu šansu.

Tatjana je opisala kako je videla svoje dete i oca u raju, kao i kako je doživela pakao gde je svedočila različitim sudbinama ljudi, uključujući i političara koji je, prema njenom iskustvu, prodao svoju dušu đavolu.

Ovo iskustvo je promenilo Tatjaninu percepciju života i smrti, te je odlučila da svoje iskustvo podeli sa drugima kao svedočanstvo o Božjoj dobroti i važnosti pokajanja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *