“IZA OVOG STOJI NEKO KO PORODICU JAKO DOBRO POZNAJE” Meštani sela iz kog je Dankina majka za Kurir: Priča se da je OTETA…

“IZA OVOG STOJI NEKO KO PORODICU JAKO DOBRO POZNAJE” Meštani sela iz kog je Dankina majka za Kurir: Priča se da je OTETA…

Meštani sela Brestovac, nedaleko od Banjskog Polja gde je nestala devojčica Danka Ilić (2) iz Bora, izražavaju nadu da će istina o njenom nestanku što pre izaći na videlo. Iako ne poznaju Danku, zajednica se ujedinjuje u želji da se dete što pre vrati svojim roditeljima.

Danka Ilić

U Brestovcu živi porodica Ivanine majke, ali komšije kažu da nisu bliski sa njima. Ivanin otac, brat i snajka retko se pojavljuju u selu, dok deda ponekad izlazi u dvorište. Ivanu su komšije upoznale kada je bila dete, ali je godinama nisu videli. Nedavno su čuli da se udala i postala majka, ali je ređe posećuje selo.

Komšije su uznemirene i zbunjene činjenicom da je Danka nestala. Često se spekuliše da je dete oteto ili prodato, ali jedino što im je važno jeste da se devojčica vrati sigurna i zdrava. Smatraju da je nestanak deteta izuzetno čudan, što navodi na sumnju da se iza toga krije nešto veće.

Danka Ilić, potraga, nestala devojčcica

Policija je obavestila javnost da majka nestale devojčice, koja je u drugom stanju, nije podvrgnuta poligrafskom ispitivanju. To nije bilo moguće zbog njene trudnoće, koja bi mogla da naruši validnost testiranja. Policija ističe da je majka ključni činilac u istrazi i da su već nekoliko puta razgovarali sa njom i drugim članovima porodice kako bi dobili ključne informacije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *