MARIJA ŠERIFOVIĆ O OCU SVOG SINA: “On će, kada dođe vreme, O TOME ZNATI SVE”

MARIJA ŠERIFOVIĆ O OCU SVOG SINA: “On će, kada dođe vreme, O TOME ZNATI SVE”

Marija Šerifović nedavno je postala majka putem surogat majčinstva. Njeno dete, Mario, rođeno je na klinici u Los Anđelesu. Marija je odlučila da se oproba u surogat majčinstvu jer je želela da ostvari svoju veliku želju za roditeljstvom.

Marija Šerifović

Proces je bio dug i zahtevan, uključujući vađenje njenih jajnih ćelija i kreiranje embriona, a potom je surogat majka nosila trudnoću. Marija je sa majkom Vericom otputovala u Ameriku kako bi bila uz surogat majku tokom priprema za porođaj i prisustvovala samom porođaju.

Iako Marija ne deli sve detalje o ocu deteta zbog ugovora o privatnosti, ističe da će Mario, kada dođe vreme, znati sve o svom poreklu.

Marija Šerifović

Budući da surogat majčinstvo još uvek nije praksa u Srbiji, Marija je izabrala Ameriku zbog napredne procedure i podrške prema surogat majkama. Ameriku smatra svojom drugom zemljom i često putuje tamo iz privatnih i poslovnih razloga.

Sam trenutak prvog susreta sa detetom Mariji je bio neopisiv i ispunjen emocijama. Ona je istakla da je dugo maštala o tome kako će izgledati taj trenutak, ali da je njegova stvarnost prevazišla sva očekivanja.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *