OVA TEČNOST ELIMINIŠE SVE NEPRIJATNE MIRISE IZ VAŠE VEŠ MAŠINE: Stavite jednu čašicu i MIRISAĆE kao u PARFIMERIJI

OVA TEČNOST ELIMINIŠE SVE NEPRIJATNE MIRISE IZ VAŠE VEŠ MAŠINE: Stavite jednu čašicu i MIRISAĆE kao u PARFIMERIJI

Da li se desilo da zaboravite zatvoriti vrata od mašine za veš? Ako jeste, možda primetite neprijatan miris koji se širi iz bubnja. Taj miris može preći na sveže opran veš. Čak i ako pravilno koristite mašinu za veš, ona zahteva povremeno osvežavanje.

Jedan od načina da osvežite mašinu za pranje veša je korišćenje obične vodice za ispiranje usta. Možda zvuči čudno, ali ova tečnost može iznenaditi svojim efektom!

Iako mašinu za veš koristimo skoro svakodnevno, retko razmišljamo o tome da je očistimo. Često pretpostavljamo da će mašina sama očistiti sebe tokom pranja veša, ali to nije sasvim tačno. Vlaga, prljavština i ostaci deterdženta stvaraju idealno okruženje za razvoj bakterija, plesni ili gljivica koje mogu uzrokovati neprijatan miris.

Veš mašina

Zato je važno redovno čistiti mašinu za pranje veša. To će sprečiti neprijatne mirise i osigurati da je vaš veš zaista čist i higijenski.

Jedan od načina čišćenja je upotreba vodice za ispiranje usta. Sipajte pola šolje tečnosti u odeljak za deterdžent ili tečni deterdžent u mašini za veš, a zatim pokrenite uređaj na brzom ili ekspresnom programu. Dovoljno je 15-30 minuta da vodica obavi svoj posao. Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima, ova tečnost će ubiti mikrobe koji se razvijaju u mašini za veš. Takođe će pomoći u uklanjanju ostataka deterdženta i drugih nečistoća iz bubnja i cevi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *