ŠAKO DAO SAVET DUŠKU TOŠIĆU NAKON PORUKA SA SEVERINOM: “Mora drugačije da…” Opleo i po bratancu Dadu: Odakle mu pravo?!

ŠAKO DAO SAVET DUŠKU TOŠIĆU NAKON PORUKA SA SEVERINOM: “Mora drugačije da…” Opleo i po bratancu Dadu: Odakle mu pravo?!

Šako Polumenta nedavno je razgovarao o nekoliko aktuelnih tema na estradi, uključujući razvode i prepiske fudbalera Duška Tošića sa pevačicom Severinom. Uvodno je govorio o svojoj karijeri i planovima za buduće koncerte u arenama širom regiona, ističući posebno zadovoljstvo zbog toga.

Šako Polumenta

Osvrnuo se i na svoj privatni život, ističući važnost porodice i zahvalnost za podršku kroz sve izazove koje je prolazio. Posebno emotivan bio je pričajući o svojoj porodici i nedavnom rođendanu svoje unuke Klea, izražavajući želju da nadoknadi propušteno zbog obaveza.

Šako Polumenta, Dado Polumenta

Na temu skandala i kritika koje je dobio od svog bratanca Dada, Šako je izrazio stav da je to unutarporodična stvar i da je sve oprostio, ističući važnost porodičnih vrednosti i čuvanja doma.

Duško Tošić, Jelena Karleuša, Severina Vučković

Osvrnuo se i na situaciju oko prepiski Duška Tošića sa Severinom, dajući svoj sud o fudbaleru i njegovom ponašanju. Iako ga ceni kao fudbalera i roditelja, Šako je primetio da je Tošić morao još da “gazi”, dodajući šaljivo da bi možda trebao malo da poradi na načinu komunikacije ako želi da postigne nešto.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *