“Kod naših muškaraca intimni odnos traje 3 minuta i zahrču, a žena tek počela”: Poražavajuće činjenice o srpskom braku

“Kod naših muškaraca intimni odnos traje 3 minuta i zahrču, a žena tek počela”: Poražavajuće činjenice o srpskom braku

Vladeta Jerotić, čiji su govori, televizijski nastupi i impromptu obraćanja uvek izazivali značajnu pažnju, često su ostajali tema razgovora i nakon što su se dogodili. Poznat po sposobnosti da svoje misli iznese na razumljiv i humorističan način, Jerotić je često obrađivao teme muško-ženskih odnosa, uključujući i intimne aspekte.

Vladeta Jerotić

Jednom prilikom, tokom neformalnog obraćanja posetiocima Muzeja knjiga, dotakao se četiri vrste ljubavi: duhovne, intelektualne, emotivne i fizičke ljubavi. Istakao je važnost održavanja trajne ljubavi između supružnika kako bi se omogućio zdrav razvoj dece.

Vladeta Jerotić

Kritikujući neke stereotipe i obrasce ponašanja, Jerotić je istakao da nijedan brak nije idealan, ali je važno negovati sve četiri komponente ljubavi. Posebno je naglasio važnost fizičke ljubavi i njenog održavanja, posebno kod žena preko 50 godina. Iznoseći svoje viđenje problema, Jerotić je istakao da se neke žene posle 50. godine života manje interesuju za intimne odnose, što smatra neopravdanim.

Vladeta Jerotić

Kritikujući srpske muškarce zbog sebičnosti i nedostatka pažnje prema potrebama svojih partnerki, Jerotić je naglasio važnost nežnosti, posvećivanja pažnje i uzajamnosti u intimnim odnosima. Njegova izlaganja su uvek izazivala širok spektar reakcija, ali su se istovremeno pokazivala kao podsticajna za razmišljanje o važnim aspektima međuljudskih odnosa.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *