“DEŠAVALO SE DA NEMAMO GDE DA PRESPAVAMO” Majka Milice Todorović otvorila dušu o porodičnim najtežim danima

“DEŠAVALO SE DA NEMAMO GDE DA PRESPAVAMO” Majka Milice Todorović otvorila dušu o porodičnim najtežim danima

Milica Todorović, poznata pevačica i nekadašnja pobednica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, već od svoje 14. godine bila je pod budnim okom javnosti, uz neprekidnu podršku svoje majke, Jasmine.

Milica Todorović

Iako retko viđamo Jasminu u javnosti, jednom prilikom se uključila u emisiju u kojoj je Milica gostovala, otkrivajući detalje iz njihovog života. Jasmina je podelila kako su zajedno prolazile kroz teške trenutke, finansijske izazove i neprijatne situacije, istakavši da su se suočavale s neproverenim novinskim pričama, ali i padovima i uspesima.

Jasmina je otkrila da su se često suočavale s nedostatkom novca i smeštaja tokom putovanja za Beograd, pogotovo nakon završetka takmičenja. Iako Milica želi da peva u svom rodnom gradu, Jasmina je istakla da do sada nisu dobile poziv za nastup, te izrazila želju da Milica dobije priliku da zapeva na trgu u njihovom gradu, jer smatra da je to zaslužila.

Milica Todorović

Jasmina je takođe izrazila svoju najveću želju – da postane baka i da vidi Milicu u ulozi majke. Ova izjava je dirnula Milicu do suza.

Iako je danas Milica uspela da obezbedi sebi i svojoj porodici udoban život u luksuznom kraju, nije zaboravila svoje skromne početke i teške trenutke kroz koje su prolazile zajedno s majkom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *