“ZOVE ĆENTA I TRAŽI VESNU ZMIJANAC, POSLE 10 MINUTA UPADAJU MOMCI S UTOKAMA!” Ispovest najplaćenijeg pevača o kriminalnim scenama

“ZOVE ĆENTA I TRAŽI VESNU ZMIJANAC, POSLE 10 MINUTA UPADAJU MOMCI S UTOKAMA!” Ispovest najplaćenijeg pevača o kriminalnim scenama

Rade Lacković je započeo svoju muzičku karijeru osamdesetih pevajući po malim seoskim lokalima u Mačvi, a kasnije se preselio u Nemačku gde je postao jedan od najplaćenijih kafanskih pevača. Devedesetih godina je snimio svoje prve albume i sa najvećim hitovima putovao svetom, pevajući od Amerike do Australije.

Rade Lacković

U nedavnom intervjuu, Rade je otkrio detalje svog odrastanja, života u Nemačkoj, privatnog posla i ljubavnog života. Na pitanje zašto ga retko viđamo u javnosti, Rade je priznao da je pomalo lenj po tom pitanju, ali je istakao da je sada prilika da podeli više toga o sebi.

Rade Lacković

Sećajući se svog detinjstva, Rade je ispričao kako su ga već u školi primetili kao dobrog pevača, a kasnije je počeo da peva po kafanama. Njegovo muzičko umeće prepoznao je harmonikaš Mile Lazarević, koji ga je odveo u Nemačku. Tamo je postao popularan, a pesma “Ko je pijan zaspao za stolom”, koju je napisao inspirisan jednim događajem u kafani, postala je hit.

Rade Lacković

Rade Lacković, Ispovest

Osim o muzici, Rade je govorio i o svojoj porodici, oca koji ga je podržao da ode u Nemačku uprkos bolesti, supruzi koju je upoznao u Nemačkoj, i deci. Podelio je i anegdote o nastupima širom sveta, kao i nekim manje prijatnim situacijama u kafanama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *