OGLASILA SE MAJKA DANKE ILIĆ NAKON SASLUŠANJA JANKOVIĆA! “Videla sam dve osobe u kolima, ZATEČENA SAM – ZAŠTO JE ĆUTAO…”

OGLASILA SE MAJKA DANKE ILIĆ NAKON SASLUŠANJA JANKOVIĆA! “Videla sam dve osobe u kolima, ZATEČENA SAM – ZAŠTO JE ĆUTAO…”

Nakon saslušanja Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, njena majka, Ivana Ilić, izrazila je svoje zaprepašćenje njegovom tvrdnjom da nije učinio ništa loše.

– Veoma sam zbunjena ovim saznanjem. Ne mogu da razumem kako je moguće da nije učinio ništa, kada sam sopstvenim očima videla dve osobe u kolima tog dana na brdu. Ovo me zaista zbunjuje… Ako nije kriv, zašto je onda ćutao dva meseca? Ovo je veoma stresno za mene – rekla je Ivana.

Advokat Srđana Jankovića, Živadin Bogdanović, odbio je da daje bilo kakve izjave nakon saslušanja.

– Neću davati izjave. Molim vas za razumevanje, kako za mog klijenta tako i za mene. On je sada dao svoj iskaz nakon perioda ćutanja, što je njegovo zakonsko pravo. Što se daljih koraka tiče, to će odlučiti tužilac – izjavio je advokat.

Srđan Janković se nakon hapšenja prvo branio ćutanjem, iskoristivši svoje zakonsko pravo da se ne izjašnjava, dok je drugi osumnjičeni, Dejan Dragijević, priznao da je devojčicu zadavio golim rukama.

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta dok je sa majkom i bratom boravila u Banjskom polju. Nakon višednevne potrage, saznalo se da je devojčica ubijena. Osumnjičeni za ovaj zločin su Dejan Dragijević i Srđan Janković, radnici JKP “Vodovod” Bor. Dragijević je priznao krivicu i otkrio da su mu u sakrivanju tela pomogli otac i pokojni brat Dalibor Dragijević.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *