ZAVRŠENO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO! Srđan Janković izneo odbranu, evo šta je rekao o zločinu!

ZAVRŠENO SASLUŠANJE OSUMNJIČENOG ZA DANKINO UBISTVO! Srđan Janković izneo odbranu, evo šta je rekao o zločinu!

Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, Srđan Janković, jedan od osumnjičenih za ubistvo devojčice Danke Ilić, vraćen je u zaječarski pritvor. Prema informacijama Kurira, Janković je izjavio da nema nikakvih saznanja o ubistvu devojčice.

– Tog dana nisam video devojčicu, zapravo, nikada je u životu nisam video – navodno je rekao Janković tokom saslušanja.

Prema daljim informacijama, postavljeno mu je oko stotinu pitanja, na koja je odgovorio.

Janković je doveden u tužilaštvo sa lisicama na rukama i nogama, u pratnji policajca, nekoliko minuta pre početka saslušanja zakazanog za 10 časova.

Srđan Janković

Podsećamo, devojčica Danka Ilić nestala je 26. marta dok je sa majkom i bratom boravila u Banjskom polju. Nakon nekoliko dana potrage, saznalo se da je ubijena. Za ovaj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, radnici JKP “Vodovod” Bor. Dragijević je priznao delo i otkrio da su mu u sakrivanju tela pomogli otac i pokojni brat Dalibor Dragijević.

Janković se do tada branio ćutanjem, a zatim je promenio svog branioca. Sada ga zastupa advokat Živadin Bogdanović, a izgleda da su ovaj period koristili kako bi pripremili odbranu, s obzirom na Jankovićevu odluku da progovori.

Takođe, obavljeno je psihijatrijsko veštačenje obojice osumnjičenih, koje je pokazalo da su uračunljivi i sposobni da razumeju težinu svojih dela. Nakon toga su vraćeni u pritvorsku jedinicu u Zaječaru.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *