KURIR OTKRIVA SVE DETALJE SASLUŠANJA SRĐANA JANKOVIĆA: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić šokirao: Ne grize me savest

KURIR OTKRIVA SVE DETALJE SASLUŠANJA SRĐANA JANKOVIĆA: Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić šokirao: Ne grize me savest

Srđan Janković, jedan od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (2) u Banjskom polju, bio je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru. Janković je negirao bilo kakvu umešanost u zločin, izjavljujući da nikada nije video devojčicu i da nema osećaj krivice.

Tokom saslušanja, koje je trajalo oko tri i po sata, Janković je odgovarao na brojna pitanja, uključujući detalje vezane za dan nestanka Danke i period nakon toga. On je potvrdio da je bio u Banjskom polju tog dana, ali tvrdi da nije video devojčicu i da nije izvršio zločin.

Srđan Janković

Janković je takođe priznao da je tog dana konzumirao alkohol i da je bio za volanom službenog vozila, ali negira da je udario bilo koga automobilom. Izneo je i stav da ga ne muči savest jer, prema njegovim rečima, nije počinio nikakav zločin.

Ovaj iskaz je izazvao zbunjenost s obzirom na suprotnosti u priči između Jankovića i njegovog kolege osumnjičenog Dejana Dragijevića. Dragijević je priznao zločin i detaljno opisao događaj, tvrdeći da je udavio devojčicu golim rukama nakon što ju je Janković oborio automobilom.

Danka Ilić

Dok Jankovićeva tvrdnja da nikada nije video devojčicu i da nije umešan u zločin ostaje, misterija oko ovog slučaja i dalje ostaje nerazjašnjena. Dokumentovana su suprotstavljena svedočenja osumnjičenih, a telo male Danke još uvek nije pronađeno.

Ivana Ilić, majka male Danke, izrazila je svoju zatečenost i zbunjenost situacijom. Uprkos teškoj situaciji, izrazila je snažnu emotivnu reakciju na nedavna dešavanja i izjavila da je pod jakim stresom.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *