“JE L’ SE TAKO IZLAZI PRED POPA?” Mladu iz Srbije OŠTRO OSUDILI jer je sedela u “izazovnoj venčanici” u crkvi A OVO JE NJEN RAZLOG

“JE L’ SE TAKO IZLAZI PRED POPA?” Mladu iz Srbije OŠTRO OSUDILI jer je sedela u “izazovnoj venčanici” u crkvi A OVO JE NJEN RAZLOG

Venčanje je često sanjano kao jedan od najlepših dana u životu, ali ponekad stvari ne idu baš kako su planirane. Fitnes trenerka Nađa Mitov nedavno se udala, ali umesto bajkovitog venčanja doživela je noćnu moru koju je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/C7gaDiAN000/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6f35a8f3-c947-46f8-8e55-3a74497c4e60

Nađa je sama organizovala celo venčanje, ali veče pre ceremonije, zbog umora od posla, imala je lošu noć. Loše je podnela jagode koje nije dobro oprala, što joj je izazvalo mučninu i povraćanje tokom cele noći. Iako je pokušala da se oseća bolje, stanje joj se nije popravljalo.

https://www.tiktok.com/@mitovna/video/7375795326218816773?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Njen problem nastavio se i na dan venčanja. Iako je sve bilo savršeno organizovano, ona se osećala iscrpljeno i morala je da sedi tokom crkvene ceremonije jer nije imala snage da stoji.

https://www.tiktok.com/@mitovna/video/7375623011115764998?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Njene fotografije iz crkve izazvale su lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama, gde su je mnogi osudili zbog toga što je u “izazovnoj” venčanici sedela ispred sveštenika. Dok su je neki kritikovali, drugi su izrazili saosećanje prema njoj, shvatajući da je mlada očigledno bila loše tokom ceremonije.

Ovo iskustvo pokazuje da čak i najlepši događaji mogu biti narušeni neplaniranim okolnostima, a reakcije javnosti mogu biti nepravedne i bezosećajne.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *