SVI KAŽU DA SU RODITELJI TEYA DORE BILI POPULARNIJI OD NJE: Otac joj bio ČUVENI SRBIN, a majka obožava VLAŠKU MAGIJU

SVI KAŽU DA SU RODITELJI TEYA DORE BILI POPULARNIJI OD NJE: Otac joj bio ČUVENI SRBIN, a majka obožava VLAŠKU MAGIJU

Teya Dora, poznatija kao Teodora Pavlovska, je postigla značajan uspeh na domaćoj muzičkoj sceni svojom pesmom “Džanum”, koja je postala jedna od najslušanijih u proteklom periodu. Iako njen stil nije provokativan, već je protkan dubokim emocijama, njen glas dotiče srca slušalaca.

Teya Dora

Teya Dora dolazi iz umetničke porodice, gde je njen otac, poznati slikar i grafički dizajner iz Bora, uradio mnogo značajnih radova, uključujući logotipe Muzeja rudarstva i metalurgije i Muzičke škole u Boru. Njen otac je preminuo pre tri godine, što je za nju bio izuzetno težak period.

Teya Dora

Dok je radila na pesmi “Džanum”, Teya Dora je prolazila kroz težak period zbog očeve bolesti i iznenadne smrti. Očeve smrti su je duboko pogodile, ali je takođe osećala ponos zbog toga što je imala takvog oca, koji je bio njen najveći oslonac u životu.

Sa druge strane, Teyu Doru podržava majka Jasna Jojić, novinarka Večernjih novosti, koja je poznata po svojim tekstovima i knjigama o etnologiji, posebno o vlaškoj magiji. Majka je Teyi Dori pružila podršku i inspiraciju za njeno bavljenje muzikom.

Teya Dora je takođe istakla da je inspirisana lokalnom kulturom i magijom, koja je predstavljena u knjigama njenih majki. Ona veruje u intuitivne moći svakog čoveka i smatra da su vidovite žene predvidele njen uspeh.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *