BAKA SLOVENKA IZ ŠIDA DOŽIVELA BOLNO ISKUSTVO: “Unuci sam dala celu penziju za rođendan, a ona me ponizila pred svima”

BAKA SLOVENKA IZ ŠIDA DOŽIVELA BOLNO ISKUSTVO: “Unuci sam dala celu penziju za rođendan, a ona me ponizila pred svima”

Baka Slovenka iz Šida je odlučila da podeli svoje duboko razočaranje nakon što je njena unuka nezahvalno reagovala na poklon od 400 evra, što je celokupna suma njene penzije.

Nakon što je pola godine štedela novac, odričući se mnogih stvari, baka je pripremila poklon za svoju unuku koja je proslavljala 16. rođendan. Međutim, umesto očekivanog oduševljenja, unuka je nezadovoljno reagovala na poklon, izražavajući nezadovoljstvo zbog novčane sume.

Stara baka, Baka

Osećajući se posramljeno i poniženo, baka je izrazila svoje razočaranje nedostatkom skromnosti i zahvalnosti kod svoje unuke. Smatra da je unuka navikla na rasipanje novca i da joj nedostaje poštovanje prema onima koji se teško zarađuju. Baka je ljutito naglasila da je teško uštedela taj novac i da je razočarana nedostatkom vrednosti koje su joj usađene u detinjstvu.

Baka

Ova situacija je podstakla baku da se seti svojih skromnih početaka, kada je kao dete nosila odeću koju su prerasla starija braća i sestre. Nakon što je došla u grad, suočila se sa novim izazovima i borila se za opstanak, ali je uvek živela razumno i pošteno. Smatra da je trenutna situacija previše neumerena i da je iznad svake razumne mere.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *