“PLANOVI SA ANELI SE MENJAJU TOTALNO” Janjuš progovorio o bebi, pa spomenuo i bivšu ženu Enu, evo šta očekuje od nje posle svega!

“PLANOVI SA ANELI SE MENJAJU TOTALNO” Janjuš progovorio o bebi, pa spomenuo i bivšu ženu Enu, evo šta očekuje od nje posle svega!

Marko Janjušević i Aneli Ahmić nedavno su saznali da će postati roditelji, a Marko je prvobitno burno reagovao na tu vest, izgovarajući nekoliko uvreda. Međutim, kasnije je smirio svoje emocije i izrazio sreću zbog trudnoće.

Aneli Ahmić, Marko Janjušević Janjuš

Govoreći o svom ponašanju u emisiji “Pitanja gledalaca”, Marko je objasnio da nije odmah pokazao sreću jer su taj dan imali tešku svađu, a i bio je u šoku zbog neočekivane vesti. Istakao je da ga boli što je vređao Aneli u tom trenutku. Dodao je da će tek kada izađu napolje postati svesni situacije i da će morati da razgovaraju sa svojim porodicama.

Marko Janjušević

Aneli je potvrdila da Marko nije pokazao sreću na početku, ali je naglasila da su taj dan imali svađu i da je Marko bio odvratan prema njoj. Ipak, rekla je da je videla da mu je drago sledećeg dana i da su razgovarali. Izrazila je zabrinutost zbog svoje ćerke Krunice, koja je iz prvog braka Marka, i rekla da joj je važno da Kruna ne bude tužna ili ljubomorna. Marko je naglasio da mu je Kruna centar sveta i da se brine da ona ne bude nesrećna. Takođe je istakao da se planovi sa Aneli drastično menjaju zbog trudnoće i da moraju da izađu napolje i sve isplaniraju, posebno imajući u vidu decu iz njihovih prethodnih brakova.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *