OPTUŽNICU PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE ZASTUPAĆE TRI TUŽIOCA: Miljana i Vladimir tvrde da nisu krivi

OPTUŽNICU PROTIV RODITELJA DEČAKA UBICE ZASTUPAĆE TRI TUŽIOCA: Miljana i Vladimir tvrde da nisu krivi

Optužnica protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka koji je izvršio masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar u Beogradu, sada će zastupati tri tužioca. Pored glavnog tužioca Višeg javnog tužilaštva Nenada Stefanovića i tužioca Ivana Jevtića, koji su već bili uključeni u postupak, u predmet se ponovo vraća i nedavno izabrani tužilac Nikola Uskoković.

Tužioci Nenad Stefanović i Nikola Uskoković

Nikola Uskoković je već bio uključen u predmet kao upućeni javni tužilac i sada se ponovo vraća kao jedan od zastupnika optužnice.

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović, uz pomoć još dva javna tužioca, zastupa optužnicu protiv Vladimira Kecmanovića i ostalih optuženih. Ivan Jevtić će nastaviti da zastupa optužnicu u ovom predmetu, iako je dobio nova zaduženja u vezi sa maloletničkom delikvencijom.

Osim roditelja dečaka, optužnicom su obuhvaćeni i vlasnik streljane u koju je otac dečaka vodio sina i instruktor u streljani. Suđenje je zatvoreno za javnost, a roditelji dečaka su do sada negirali krivična dela koja im se stavljaju na teret.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *