VILIJAM OTKRIO KAKO JE KEJT MIDLTON: Zbog prinčevih reči ZASTAJE KNEDLA U GRLU, a sada je poznato kako se BORI SA TEŠKOM BOLESTI

VILIJAM OTKRIO KAKO JE KEJT MIDLTON: Zbog prinčevih reči ZASTAJE KNEDLA U GRLU, a sada je poznato kako se BORI SA TEŠKOM BOLESTI

Princ Vilijam je javnosti preneo nove informacije o zdravstvenom stanju svoje supruge Kejt Midlton tokom svoje posete svečanoj ceremoniji povodom godišnjice početka operacije “Dan D”.

kralj Čarls, princ Vilijam, Kamila Parker

U susretu sa veteranima i predstavnicima javnosti u Aromanšu u Normandiji u Francuskoj, gde se obeležava 80. godišnjica komemoracije invazije na Normandiju u Drugom svetskom ratu, princ Vilijam je istakao njihova dela hrabrosti i požrtvovanja. Jedan komentar na društvenim mrežama je ocenio Vilijamov govor kao “potresan”.

Kralj Čarls, Megan Markl

Princ Vilijam je preuzeo dužnosti zamenika svog oca, kralja Čarlsa, na ovom događaju zbog Čarlsovog lečenja od raka. Vilijam je hrabro nastupio uprkos nedavnim dijagnozama raka Kejt i Čarlsa. Takođe je razgovarao sa veteranima na kanadskoj komemoraciji na plaži Juno i razgovarao sa meštanima u Aromanšu.

Kralj Čarls je podelio pozitivne vesti o svom zdravstvenom stanju sa veteranima Dana D u Normandiji, navodeći da mu “ide dobro”. Princeza Kejt se i dalje oporavlja nakon dijagnoze raka, što je princ Vilijam potvrdio u razgovoru sa veteranom koji je pitao za njeno zdravlje.

Kejt Midlton

Princ je odgovorio da bi Kejt volela da prisustvuje komemoraciji, s obzirom na porodičnu povezanost sa Blečlijem. Njegov odgovor na pitanje o zdravlju njegove supruge izazvao je toplu reakciju, dok su ljudi na društvenim mrežama izrazili divljenje prema njegovoj pristojnosti i brižnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *