“NIJE BIO NI KRVAV, NI BLATNJAV, NI MOKAR” Svedočio Marjanovićev brat: Ispričao kako se Zoran ponašao kad je Jelena nestala

“NIJE BIO NI KRVAV, NI BLATNJAV, NI MOKAR” Svedočio Marjanovićev brat: Ispričao kako se Zoran ponašao kad je Jelena nestala

Miloš Marjanović, brat Zorana Marjanovića, koji se suočava sa sudskim procesom zbog optužbi za ubistvo supruge, pevačice Jelene Marjanović, svedočio je pred Višim sudom u Beogradu. Miloš je izjavio da ga je Zoran kontaktirao 2. aprila 2016. godine i obavestio da je Jelena nestala dok su bili na nasipu u Crvenki kod Borče.

Miloš je opisao Zoranovu zabrinutost i rekao da je odmah sa ocem krenuo na nasip kako bi pomogli u potrazi. Iako je bio zabrinut, nije shvatao ozbiljnost situacije sve dok nije stigao na mesto događaja. Tamo su pronašli Zorana sa njihovom ćerkom, koja je bila zabrinuta, ali ne i svesna situacije. Nakon toga, dete su odveli kući, a pridružio im se i prijatelj u potrazi, koju su kasnije prijavili policiji.

Zoran Marjanović

Miloš je negirao da je primetio bilo kakve fizičke promene na Zoranu poput krvi, blata ili vlage. Njegov sin iz prvog braka, Uroš Marjanović, nije svedočio na suđenju, koristeći svoje zakonsko pravo. Zoranova snaja nije se pojavila na sudu, a advokat je obrazložio da su imali obaveze oko bebe koja je nedavno povređena.

Sledeće svedoke, uključujući Milicu Marjanović i Lenku Đorđević, zakazano je da saslušaju 4. jula, zajedno sa kumom porodice, Verom Vukomanić.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *