DA LI ZNATE KO JE NAJMLAĐA BAKA NA ESTRADI? Prvo UNUČE dobila sa 33 godine, a majka postala sa SAMO 17

DA LI ZNATE KO JE NAJMLAĐA BAKA NA ESTRADI? Prvo UNUČE dobila sa 33 godine, a majka postala sa SAMO 17

Stoja Novaković, popularna pevačica na estradi, nosi titulu najmlađe bake u tom svetu. Postala je baka prvi put sa samo 33 godine, što je impresivno i čini je gotovo neprikosnovenom na tom tronu. Njena porodična priča je neobična – postala je majka veoma mlada, sa samo 17 godina, a i njen sin Milan je postao otac u tinejdžerskim godinama, sa svega 16 godina.

Njen sin ne voli medijsko eksponiranje

Iako je sada dvostruka baka, Stoja svoju porodicu čuva daleko od očiju javnosti. Njeni unuci se do sada nisu pojavljivali u medijima, a pevačica planira da tako i ostane. Čak i njen sin izbegava medijsku eksponiranost i nije se pojavljivao pred novinarima, osim jedne slike sa majkom. Milan je neko vreme proveo u Australiji, kod Stojine prijateljice, ali se kasnije vratio u Srbiju, gde je završio srednju medicinsku školu i radio u psihijatrijskoj ustanovi “Laza Lazarević”.

<p>Sada je pevačica dvostruka baka</p>

<p>Sada je pevačica dvostruka baka</p>

Stoja retko govori o svojoj porodici u javnosti, ali je jednom prilikom otkrila da uči svoje unuke da grade sebe kao ljude. Njena popularnost među mlađom publikom donela je i njenim unucima deo te popularnosti, ali Stoja ih podstiče da razvijaju svoj identitet i grade se kao osobe.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *