OVO NIJE PRVI PUT DA KARLEUŠA PRIJAVLJUJE TOŠIĆA ZA NASILJE: Policija je i ranije REAGOVALA zbog PORODIČNOG NASILJA

OVO NIJE PRVI PUT DA KARLEUŠA PRIJAVLJUJE TOŠIĆA ZA NASILJE: Policija je i ranije REAGOVALA zbog PORODIČNOG NASILJA

Jelena Karleuša je rano jutros oko 5:15 prijavila policiji da ju je napao njen bivši suprug Duško Tošić, izvještava Kurir.

Prema medijskim izvještajima, policija je odmah reagovala nakon prijave i zatekla pevačicu u prisustvu prijatelja N.J. Oni su ispričali da je Tošić, koji ima ključ od kuće, došao pod uticajem alkohola i napao prijatelja Jelene, hvatajući ga za vrat i udarajući ga više puta.

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje

Karleuša je pokušala da ih razdvoji, ali je i sama postala žrtva nasilja. Navodno, Tošić ju je povukao za kosu i udario nekoliko puta.

Iako Jelena nema vidljive povrede, njen prijatelj je zadobio ogrebotine po licu i vratu. Tošić će biti saslušan u policiji povodom ovog incidenta. Ovo nije prvi put da su policija reagovali zbog porodičnog nasilja u njihovom domu.

Tošić će dalje biti saslušan u policiji povodom ove prijave, a ovo nije prvi put da je policija reagovala zbog porodičnog nasilja u domu fudbalera i pevačice

Četiri godine ranije, pevačica je takođe prijavila Tošića za nasilje u porodici, navodno nakon što joj je udario šamar. Iako je policija intervenisala, Karleuša je odbila medicinsku pomoć i nije podnijela krivičnu prijavu protiv Tošića.

Ovo nije prvi put da su njihovi odnosi bili obilježeni nasiljem, jer je pevačica ranije izjavila da je Tošić psihički maltretirao i da je došlo do fizičkog sukoba.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *