OVO JE JEDINI PUT DA SE OGLASILA MAJKA DUŠKA TOŠIĆA: Ovako je pričala o NAVODIMA da je Tošić bio NASILAN prema JK

OVO JE JEDINI PUT DA SE OGLASILA MAJKA DUŠKA TOŠIĆA: Ovako je pričala o NAVODIMA da je Tošić bio NASILAN prema JK

Jutros je odjeknula vest da je Jelena Karleuša ponovo prijavila bivšeg supruga Duška Tošića policiji zbog nasilja. Ovo nije prvi put da je Karleuša podnela prijavu protiv Tošića; sličan incident dogodio se i za vreme Božića 2022. godine. Tada se za medije oglasila i Tošićeva majka, Nikoleta Tošić, koja je tvrdila da njen sin nije nasrnuo na pevačicu. Ona je izjavila da joj nije prijatno kada čuje takve vesti, ali istakla je da je neistina da je njen sin bilo koga udario.

Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića za nasilje

Prema informacijama domaćih medija, policija je odmah reagovala nakon prijave Jelene Karleuše. Na licu mesta zatekli su pevačicu i njenog prijatelja, N.J., koji su ispričali da je Tošić došao u njihovu kuću, za koju još uvek ima ključ. Navodno je bio pod uticajem alkohola i nasrnuo na prijatelja Karleuše, hvatajući ga za vrat i udarajući ga više puta po glavi i telu. Karleuša je pokušala da ih razdvoji, ali je i sama postala žrtva nasilja kada ju je Tošić povukao za kosu i udario nekoliko puta.

Ovako je majka Duška Tošića pričala o navodima da je njen sin nasilan

Iako Jelena nema vidljive povrede, njen prijatelj ima ogrebotine na bradi i vratu. Tošić će dati izjavu policiji povodom ovog incidenta.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *