POBEDNICA TAKMIČENJA “ZVEZDE GRANDA” JE ŠEJLA ZONIĆ! Evo ko je osvojio drugo, a ko treće mesto

POBEDNICA TAKMIČENJA “ZVEZDE GRANDA” JE ŠEJLA ZONIĆ! Evo ko je osvojio drugo, a ko treće mesto

U finalu emisije “Zvezde Granda 2024” prvi put u istoriji takmičenja, dvadeset pevača i pevačica su se nadmetali za titulu najboljeg pevača. Pobednik će dobiti pesmu i marketinšku podršku za svoju buduću karijeru, dok će i ostali finalisti biti nagrađeni prema propisima “Grand produkcije”.

Ceca Ražnatović

Pobednica emisije je Šejla Zonić, sa 132.047 glasova. Ukupno je stiglo 530.000 glasova, a drugo mesto je osvojio Miki Sekulovski sa 102.103 glasa, dok je treće mesto pripalo Andrijani Petruševskoj sa 71.870 glasova.

Šejla Zonić

U superfinalnom krugu nastupili su Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petruševska. Nakon izvođenja svojih pesama, proglašeni su kao finalistii koji ulaze u TOP 3.

Miki Sekulovski

Ostali učesnici su takođe pružili zapažene nastupe, a finalisti su se birali putem glasanja publike. Nakon prve runde nastupa, napravljen je prvi presek glasova, a potom su usledile dodatne runde nastupa i preseci glasanja sve do proglašenja pobednika.

Petar Krekić

Jedini predstavnik iz Srbije, Petar Krekić, takođe je nastupio u finalu, zajedno sa učesnicima iz Bosne i Hercegovine, Bugarske i Makedonije. U finalu su se takmičili i mladi pevači koji su se istakli svojim talentom i energičnim nastupima.

Finalno veče bilo je ispunjeno uzbuđenjem i očekivanjem, a pobednica Šejla Zonić zasluženo je odnela titulu najboljeg pevača u emisiji “Zvezde Granda” za 2024. godinu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *