“RADIJE ĆU IĆI GOLA NEGO…” U jeku skandala sa Duškom, Karleuša nastavlja sa PROVOKATIVNIM porukama! Opet uzdrmala javnost (FOTO)

“RADIJE ĆU IĆI GOLA NEGO…” U jeku skandala sa Duškom, Karleuša nastavlja sa PROVOKATIVNIM porukama! Opet uzdrmala javnost (FOTO)

Nakon incidenta u porodičnoj kući na Dedinju, Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić su ponovo bili u centru medijske pažnje. Karleuša je prijavila Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja, što je dovelo do reakcije policije. Nakon ovog događaja, Karleuša se oglasila kratko i odlučila da se ne izjašnjava dalje u javnosti.

Jelena Karleuša

Međutim, nedavno je na svom Instagram profilu Karleuša objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola, sa dugom plavom kosom koja prekriva intimne delove tela. U opisu fotografije istaknula je svoju podršku borbi protiv nošenja životinjskog krzna, naglašavajući da radije ide gola nego da nosi krzno. Karleuša već šest godina ne koristi životinjsko krzno i ne konzumira meso, što je odlučila nakon što je počela pratiti rad organizacije “Peta”.

Jelena Karleuša, Duško Tošić

Tošić se takođe oglasio povodom incidenta, iznoseći svoju stranu priče. Alko-testom je utvrđeno da je imao 0,8 promila alkohola u krvi, a na društvenim mrežama je odgovorio na pitanje da li je udario Karleušu i vukao je za kosu, tvrdeći da nije. Nakon toga je izbrisao svoj odgovor sa Instagrama.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *