POTRESNA PRIČA IZ ZEMUNSKE BOLNICE DIGLA SVE NA NOGE Beograđanka nakon porođaja izašla iz sale i ostavila dete, RAZLOG ZAPREPASTIO

POTRESNA PRIČA IZ ZEMUNSKE BOLNICE DIGLA SVE NA NOGE Beograđanka nakon porođaja izašla iz sale i ostavila dete, RAZLOG ZAPREPASTIO

Pre deset meseci, u Zemunskoj bolnici u Beogradu, dogodila se jedna vrlo dirljiva, ali istovremeno i potresna situacija koja je ostavila osoblje bolnice i sve prisutne pacijente u šoku.

Naime, prema rečima Beograđanke B.D. koja je u tom trenutku bila porodilja u bolnici, jedna nepoznata žena oko trideset godina došla je u bolnicu u bolovima, u pratnji svojih roditelja, kako bi se porodila. Nakon što je ubrzo rodila devojčicu, umesto očekivanih čestitki, žena je, zajedno sa svojim roditeljima, plačući pobegla iz bolnice, ostavljajući svoju novorođenu bebu iza sebe.

Prema B.D., iako još uvek nije poznato sve detalje ovog događaja koji ju je duboko šokirao, navodno je reč o ženi koja već ima jedno dete kod kuće, ali je pod pritiskom supruga i porodice, morala da napusti svoje novo rođeno dete – čak i bez da ga je pogledala.

bebe, Porodilište

B.D. je opisala kako su doktori jedva stigli da prime ženu, a ona se porodila za samo desetak minuta. Iako su prisutni izrazili divljenje zbog hrabrosti žene, kada su roditelji pitali šta je rodila, oni su hladno odgovorili da je dete devojčica, ali su dodali: “Pa šta”.

Osoblje bolnice je pokušalo da pronađe ženu i ubedi je da porazgovara sa stručnjacima i sačeka dolazak socijalne službe, ali nakon porođaja, ona nije želela ni da pogleda bebu, već je odlučila da pobegne iz bolnice.

Dok su B.D. i drugi popunjavali papire za prijavu svoje dece, žena je naprasno pobegla iz bolnice, plačući i jecajući, ostavljajući sve prisutne u šoku. Iako su sestre pokušale da je pronađu, nije bilo uspeha. Ovaj događaj je duboko potresao sve prisutne i ostavio ih sa pitanjima o sudbini novorođenčeta i majke.

Ova tužna priča služi kao podsetnik da sva deca zaslužuju ljubav i brigu, bez obzira na pol, i pokazuje koliko su pritisci društva i porodice mogu biti surovi.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *