CECU NEĆE DA ČUJU NI U SARAJEVU NI U TUZLI Pobednica ZG izvisila za koncert, oglasio se Šejlin muž, otkrio detalje, umešao vlast

CECU NEĆE DA ČUJU NI U SARAJEVU NI U TUZLI Pobednica ZG izvisila za koncert, oglasio se Šejlin muž, otkrio detalje, umešao vlast

Šejla Zonić trijumfovala je ove godine u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, što je izazvalo veliku radost i očekivanja za njen pobednički koncert u rodnom gradu.

Ceca Ražnatović, Šejla Zonić

Iako je bila u timu Svetlane Cece Ražnatović, što je izazvalo negativne komentare, Šejla i Ceca su se dogovorile da se ne izjašnjavaju o toj temi dok traje takmičenje. Međutim, njen suprug, Armin Zonić, nedavno se oglasio, otkrivši da ih niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobedničkog koncerta.

Šejla Zonić

Armin je apelovao na prijatelje da prestanu slati linkove sa društvenih mreža gde ih vređaju i povezuju s ratom i prošlošću. Istakao je da je Šejla u finalu takmičenja otpevala dve bosanske sevdalinke, predstavljajući svoj grad i zemlju na lep i moralan način, ali da mnogi vide samo mržnju i izražavaju je kroz uvrede prema njoj, iako ona nije ni rođena kada su se mnoge stvari događale.

Svetlana Ceca Ražnatović, Ceca, Šejla Zonić

Dodao je i da ih do sada niko od nadležnih nije kontaktirao u vezi pobedničkog koncerta u Tuzli, što znači da postoji šansa da se on ne desi.

Naglasio je važnost bavljenja realnim problemima kako bi budućnost bila lakša, bolja i srećnija.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *