NOVI DETALJI POŽARA U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Evo šta je sve izgorelo u Draganovom pogonu, šteta u MILIONIMA evra

NOVI DETALJI POŽARA U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ: Evo šta je sve izgorelo u Draganovom pogonu, šteta u MILIONIMA evra

Pekarski pogon biznismena Dragana Stankovića, dečka Jovane Jeremić, izgoreo je u požaru koji se dogodio u Begaljici. Istragu o ovom događaju vodi Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu. Požar je izbio u sredu oko 3 sata ujutru, a na terenu je bilo angažovano 10 vatrogasnih vozila i 25 vatrogasaca koji su brzo intervenisali i ugasili vatru.

U požaru je uništena proizvodna hala veličine 600 kvadratnih metara, kao i kancelarije na drugom spratu površine 150 kvadratnih metara, dok su kancelarije na prvom spratu delimično oštećene.

Ovo nije prvi incident koji se dogodio u vezi s Jovaninim dečkom. U decembru 2021. godine, Dragan Stanković je pretrpeo značajnu materijalnu štetu kada je njegov objekat od 1.000 kvadratnih metara u Grockoj bio uništen u požaru koji je izbio zbog kotlarnice.

Jovana Jeremić je izjavila da su u pekari prethodno dešavale neobične situacije, uključujući i slučaj kada je miša pronađen u pakovanju tost hleba. Ovo je izazvalo sumnje da je konkurencija pokušala eliminisati Dragana s tržišta. Ipak, uzrok požara još uvek nije precizno utvrđen, te se sprovodi istraga kako bi se rasvetlili svi detalji.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *