Mnogi komentarišu da je imala plastične operacije i kako treba da smrša: A ona za sebe kaže da je idealna, evo i zašto

Mnogi komentarišu da je imala plastične operacije i kako treba da smrša: A ona za sebe kaže da je idealna, evo i zašto

Milena Popović, državna sekretarka Ministarstva turizma i omladine, privlači značajnu pažnju na društvenim mrežama svojim fotografijama, posebno nakon što je prošle godine objavila sliku u kupaćem kostimu marke Karl Lagerfeld, što je izazvalo brojne komentare o njenom izgledu.

Milena Popović Ivanović

U javnom odgovoru na kritike o svom izgledu, Milena je istakla da se oseća zdravo, zadovoljno, voljeno i srećno, postavljajući pitanje da li to nije zapravo idealno. Neki od njenih pratilaca su je podržali u tome, ističući da je sve perfektno kada je čovek srećan, dok su drugi izrazili mišljenje da bi trebala da smanji težinu ili promeni stil oblačenja.

Milena je takođe postala poznata javnosti i zbog svoje emotivne veze sa osnivačem Fondacije “Tijana Jurić”, Igorom Jurićem, što je dodatno privuklo pažnju medija i javnosti.

Igor Jurić i Milena Popović

Iako se spekuliše o mogućim estetskim korekcijama, mnogi smatraju da je ključna promena u njenom životu ljubav prema Igoru Juriću, koja je transformisala kako njen spoljašnji, tako i unutrašnji svet.

Milena je prepoznatljiva i po svom bujnom poprsju, za koje se kaže da je plod majke prirode.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *