DOŠLA S IBARSKE I POSTALA NAJKONTROVERZNIJA VODITELJKA U SRBIJI: Svekrva je spojila s mužem, a 1. ljubav TRAGIČNO izgubila

DOŠLA S IBARSKE I POSTALA NAJKONTROVERZNIJA VODITELJKA U SRBIJI: Svekrva je spojila s mužem, a 1. ljubav TRAGIČNO izgubila

Jovana Jeremić, voditeljka, potiče iz radničke i ugostiteljske porodice, te nije krila da je odrasla u kafani na Ibarskoj magistrali, gde je često viđala poznate javne ličnosti. Nakon završetka gimnazije u Ljigu, preselila se u Beograd, gde je upisala Pravni fakultet i master studije.

U jednom javnom nastupu, Jovana je istakla da je potekla iz porodice gde je imala dovoljno za skroman život, ali da je uvek imala visoke ciljeve. Tokom studija u Beogradu, često je bila na budžetu, te se suočavala s finansijskim izazovima, ali je istrajala zahvaljujući svojoj upornosti i podršci stipendija. Nakon završetka fakulteta, volontirala je dve godine pre nego što se zaposlila.

Jovana Jeremić

Jovana je takođe podelila da je radila različite poslove u porodičnom restoranu, uključujući konobarenje i kuvarstvo, kako bi zaradila novac za sebe. Iako je roditelji nisu podržali kada je odlučila da postane voditeljka umesto advokat, sada su ponosni na njene uspehe.

Jovana Jeremić

Njene komšije iz Ljiga su se takođe osvrnule na njen karakter, navodeći događaj nakon mature kada je izazvala kontroverzu zbog svoje slike kao đaka generacije. Takođe je otkriveno da Jovana ima brata i sestru, i da su njihovi roditelji nekada vodili ugostiteljski posao na Ibarskoj magistrali.

Jovana Jeremić

Jovana je u javnosti poznata i po svojim ljubavnim vezama, uključujući tu i tragičan gubitak velike ljubavi. Trenutno je u vezi s Draganom Stankovićem, a prethodno je bila u braku s političarem Vojislavom Miloševićem, s kojim ima ćerku Leu. Unatoč emotivnim izazovima, Jovana i Vojislav ostali su u dobrim odnosima zbog svoje ćerke.

Jovana Jeremić, Dragan Stanković

Na kraju, Jovana Jeremić danas uživa u uspešnoj karijeri i stabilnom privatnom životu, pri čemu svojim javnim nastupima i objavama na društvenim mrežama redovno izaziva pažnju javnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *