OVO JE ROĐENI BRAT JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka ga javno pokazala pa mu uputila emotivne reči: Ne krije koliko joj je pomogao (FOTO)

OVO JE ROĐENI BRAT JOVANE JEREMIĆ! Voditeljka ga javno pokazala pa mu uputila emotivne reči: Ne krije koliko joj je pomogao (FOTO)

Jovana Jeremić je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju svog rođenog brata uz emotivan opis, ističući koliko joj je on bio važna podrška nakon razvoda.

Jovana Jeremić

U opisu objave, Jovana je otkrila da su joj brat, snaja, Miki i Milica bili najveća podrška u tom teškom periodu. Posebno je naglasila da su zajedno podizali svoju ćerku Leu, te da su ti trenuci nešto što će zauvek pamtiti.

Pored toga, Jovana je podsetila javnost na dramatičan događaj iz detinjstva kada su ona i njen brat bili u opasnosti po život. Prisutnost u vitrini za piće u kojoj su se zatvorili kao deca dovela ih je do toga da su počeli da se guše. Zahvaljujući svojoj hrabrosti i instinktu za preživljavanje, Jovana je uspela da pronađe izlaz iz te situacije koristeći cev kroz slivnik kako bi sebi i bratu omogućila da dišu dok ih nisu našli.

Ovaj događaj je ostavio dubok trag na Jovanu, naučivši je da se uvek bori i ne odustaje od života bez obzira na okolnosti.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *