BEČLIJI SE SMUČIO RUČAK KAD MU JE STIGAO RAČUN NA HRVATSKOM PRIMORJU: Za dvoje morao da plati kao za petoro – sve podelio javno

BEČLIJI SE SMUČIO RUČAK KAD MU JE STIGAO RAČUN NA HRVATSKOM PRIMORJU: Za dvoje morao da plati kao za petoro – sve podelio javno

Bečki turista Martin izrazio je svoje iznenađenje i humoristički stav putem medija nakon što je doživeo šok zbog visokog računa u jednom restoranu na Lošinju u Hrvatskoj.

Tokom svog odmora na Malom Lošinju, Martin je odlučio da objavi svoj račun za večeru iz pomenutog restorana, istakavši da su on i njegova saputnica naručili ribu i nekoliko priloga. Na kraju obroka, dočekao ih je račun od 148,75 evra za dve osobe. Iako je bio šokiran visokom cenom, Martin je pokušao da situaciju prihvati humoristički.

pare, novčanik

Na svojoj Fejsbuk stranici opisao je obrok kao ribu prve klase, dve porcije blitve, pomfrit, tri aperol šprica i mineralnu vodu za dvoje, dodajući da su uživali u autentičnoj ostrvskoj kuhinji sa regionalnim namirnicama.

Ova situacija izazvala je široku raspravu o rastućim cenama u Hrvatskoj, kako među domaćim stanovništvom tako i među turistima, dok su mnogi izrazili šok i negodovanje zbog visokih računa u restoranima duž jadranske obale.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *