ODVELA JE ĆERKU NA RUTINSKU OPERACIJU: Devojčica je dobila SEPSU, a onda je otkrivena strašna ISTINA O BOLNICI!

ODVELA JE ĆERKU NA RUTINSKU OPERACIJU: Devojčica je dobila SEPSU, a onda je otkrivena strašna ISTINA O BOLNICI!

Sara List izjavljuje da je njenom osmogodišnjem detetu bila potrebna hitna hospitalizacija nakon operacije uklanjanja krajnika u dečijoj bolnici McMaster u Ontariju, Kanadi.

Operacija je initialno prošla bez problema, a devojčica je otpuštena iz bolnice nekoliko sati kasnije izgledajući zdravo. Međutim, sledećeg jutra počela je da povraća krv, što je nateralo njenu majku da je hitno vrati u bolnicu. Tamo je dete provelo gotovo tri nedelje na intenzivnom lečenju, uključujući tri dodatne operacije i četiri noći na intenzivnoj nezi.

Listova je objasnila da je njena ćerka razvila crvenilo na vratu, a lekari su čekali da vide da li će se stanje pogoršati. Kada jeste, hitno je poslata na CT skeniranje i zatim na operaciju za drenažu apscesa. Apsces je infektivna šupljina ispunjena gnojem koja se formira unutar tkiva ili organa. Nakon operacije, otkrivena je rupa od pet centimetara na vratu deteta, što je zahtevalo dodatnu hiruršku intervenciju.

Bolnica je nakon ovih incidenata privremeno obustavila sve planirane operacije uklanjanja krajnika dok se ne završi istraga o smrti dvoje dece koja su preminula nakon operacije. Sara List izražava zabrinutost za bezbednost drugih pacijenata i zahteva da se slučaj njenog deteta uključi u tu istragu.

“Sara List želi da se slučaj njene ćerke uključi u istragu o smrti dvoje dece u bolnici u maju i početkom juna,” rekla je majka.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *