ROKVIĆ PRODAJE PATIKE U KOJIMA JE HODAO DO MANASTIRA SVETOG NEKTARIJA! Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi, sve OTKRIVENO

ROKVIĆ PRODAJE PATIKE U KOJIMA JE HODAO DO MANASTIRA SVETOG NEKTARIJA! Cifra od koje će vam se zavrteti u glavi, sve OTKRIVENO

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović nedavno su osnovali Fondaciju “Porodica” i već su se angažovali u nekoliko humanitarnih akcija. Nakon što je Nikola uspešno završio svoje hodočašće pešice do manastira Svetog Nektarija na Egini, tokom kojeg je prikupljeno 42 miliona dinara za Fondaciju, već su pokrenuli novu humanitarnu inicijativu.

Nikola Rokvić

Ovoga puta, Nikola je stavio svoje patike koje je nosio tokom hodočašća od Hrama Svetog Save u Beogradu do Egine na licitaciju. Cilj licitacije je prikupljanje sredstava za dečiju radost. Početna cena za patike na licitaciji bila je 1.120 evra, a već dva dana kasnije cena je dostigla 3.000 evra.

Nikola je pozvao sve pojedince, firme i prijatelje da se pridruže licitaciji kako bi se prikupila što veća sredstva za potrebe Fondacije. Licitacija će trajati još pet dana, nakon čega će patike biti dodeljene pobedniku.

Nikola Rokvić

Ovaj gest Nikole Rokvića pokazuje njegovu predanost humanitarnom radu i podršci zajednici, koristeći svoju popularnost kako bi podigao svest i prikupio sredstva za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *