ŠTA KRVNA GRUPA GOVORI O VAŠEM KARAKTERU: Oni koji imaju B su jaki, dok su A romantični!

ŠTA KRVNA GRUPA GOVORI O VAŠEM KARAKTERU: Oni koji imaju B su jaki, dok su A romantični!

Naša krvna grupa može imati uticaj na našu osobnost i zdravlje, prema popularnom verovanju. Svaka osoba nasleđuje jednu od četiri osnovne krvne grupe – A, B, AB ili O, koje se mogu dalje podeliti na negativne i pozitivne podtipove. Ovaj koncept je povezan i sa dijetama prilagođenim krvnim grupama, koje tvrde da određena ishrana može povoljno uticati na zdravlje pojedinca.

Na primer, osobe s krvnom grupom A opisane su kao ozbiljne, kreativne, pametne, rezervisane i odgovorne, ali možda malo tvrdoglave i teško izražavaju svoje emocije. Prema nekim studijama, imaju tendenciju da imaju viši nivo hormona stresa kortizola, što može uticati na njihovu emocionalnu reakciju. Preporučuje im se fizička aktivnost poput joge ili Tai Chi radi smanjenja stresa i rizika od srčanih bolesti.

krvna grupa

Osobe s krvnom grupom B opisane su kao strastvene, aktivne, kreativne i praktične, s avanturističkim duhom. One su prilagodljive i fleksibilne, ali mogu biti impulsivne i teško im je oprostiti. Preporučuje im se ishrana bogata zelenim povrćem i nemasnim mlečnim proizvodima radi održavanja balansa u organizmu.

Osobe s krvnom grupom AB često se opisuju kao smirene, racionalne i prilagodljive, ali i kritične i neodlučne. Oni žive u skladu sa svojim osećanjima i mogu delovati naivno zbog svoje osetljivosti. Preporučuje im se zdrav način života kako bi smanjili rizik od srčanih bolesti i kognitivnog opadanja kasnije u životu.

Osobe s krvnom grupom O često su puni samopouzdanja, optimizma i jakog samokontrole. One su društvene osobe koje su često u centru pažnje, ali mogu biti i hladne i nepredvidive. Preporučuje im se intenzivnija fizička aktivnost zbog njihove otpornosti na stres.

Uz sve ove osobine i preporuke, važno je napomenuti da su ovi opisi zasnovani na popularnim verovanjima i studijama koje nisu nužno naučno potvrđene u širem kontekstu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *