SONJA ZA 750.000 EVRA PRODALA KUĆU KOJU JOJ JE LUKAS OSTAVIO: Evo kako i gde je uložila novac koji je zaradila od vile!

SONJA ZA 750.000 EVRA PRODALA KUĆU KOJU JOJ JE LUKAS OSTAVIO: Evo kako i gde je uložila novac koji je zaradila od vile!

Sonja Vuksanović nedavno je prodala svoju luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi, koja joj je pripala nakon razvoda od Ace Lukasa. Prodajom ove nekretnine zaradila je 750.000 evra, a novac je uložila u kupovinu dva stana na Novom Beogradu. Njena nekadašnja kuća, koja se prostirala na dva nivoa sa 200 kvadratnih metara, uključivala je i bazen u dvorištu, što je činilo jednu od najluksuznijih nekretnina u tom delu grada.

Sonja Vuksanović

Nakon razvoda, Sonja je sa svojim ćerkama živela u ovoj kući nekoliko godina. Međutim, odlučila je da je proda zbog visokih troškova održavanja i vremena koje je zahtevalo. Kupac kuće bio je estradni menadžer, a prodaja je omogućila Sonji da se preseli u stan na Novom Beogradu koji je blizu njenog butika i gde je u blizini iznajmila još jedan stan, u kom živi Melina Džinović.

Sonja je veoma pažljiva po pitanju enterijera, pa je i novi stan opremila sa starijom ćerkom Sofijom i uzimajući u obzir želje mlađe Viktorije. Deo nameštaja je prenesen iz stare kuće u novi stan, a lokacija na Novom Beogradu joj je vrlo prijatna i praktična.

Aca Lukas

Aca Lukas se nakon razvoda preselio u drugi stan, a sada živi u kući u Novom Sadu gde je pronašao mir. U svojoj knjizi “Ovo sam ja”, opisao je detalje njihovih svađa i teških trenutaka tokom braka.

Sonja nije komentarisala prodaju kuće i svoje trenutne životne okolnosti za medije.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *