DARKO LAZIĆ UCENIO MAJKU BRANKU ZBOG UDAJE?! Poništiti brak ili… Pevač BESAN, ne odustaje ni centimetar

DARKO LAZIĆ UCENIO MAJKU BRANKU ZBOG UDAJE?! Poništiti brak ili… Pevač BESAN, ne odustaje ni centimetar

Darko Lazić navodno je postavio ultimatum svojoj majci Branki – ili odmah poništi brak ili me više nikada nećeš videti u životu.

Darko Lazić

Lazić je saznao za venčanje svoje majke dok je boravio na godišnjem odmoru na Tajlandu. Kada je čuo za tu vest, reagovao je burno izražavajući svoje nezadovoljstvo: “Jedva čekam da se vratim da razgovaramo! Ne želim da mi se koristi ime za reklamu preko mojih leđa i leđa moje majke. Mislim da sam bio fer i korektan. On ne zaslužuje da se pominje u novinama. Moja majka nije javna ličnost, zašto me uopšte spominje? Ne želim ovo! Držim se toga da se nisu venčali! Nisam želeo da mi odmor propadne zbog ovakvih gluposti. Ako se zaista jesu venčali, neka im je sa srećom, ali to neće ispasti dobro, garantujem vam to!”

Informaciju o venčanju Branke otkrio je njen partner Dragan, objasnivši da je brak bio samo formalan čin radi papirologije, s obzirom na njihovo često putovanje zajedno. On je dodao da je Dragan dolazio u Lazićevu kuću u Brestavcima zbog Lazićeve bake, majke njegovog preminulog oca.

Ukoliko se potvrdi da Darko zaista traži od majke da poništi brak, to bi moglo da dovede do daljih komplikacija u njihovom odnosu.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *