JOVANA JEREMIĆ O OVOME DO SADA NIJE GOVORILA! Drhtavim glasom priznala: Ako se sa Draganom nešto desi…

JOVANA JEREMIĆ O OVOME DO SADA NIJE GOVORILA! Drhtavim glasom priznala: Ako se sa Draganom nešto desi…

Jovana Jeremić, voditeljka, otvorila je srce i progovorila o svojim odnosima sa sadašnjim partnerom Draganom Stankovićem i bivšim suprugom Vojom Miloševićem.

Jovana Jeremić

Govoreći o svom sadašnjem partneru Draganu Stankoviću, Jovana je istakla da je on kao nevenčan sada njen drugi muž. Emotivno je podelila reči koje je čula od svog bivšeg supruga Vojina Miloševića, kako je bio ponosan što je bio deo njenog života koji će se pamtiti. Priznala je da su prošli kroz teške periode i da je Vojin uvek podržavao u svim njenim nastojanjima. Posebno je istakla koliko je bila srećna zbog podrške koju je dobijala od njega i svoje pokojne svekrve, te je izrazila misli o njoj i kako bi bila srećna zbog uspeha njihove ćerke Lee, koja je izuzetno talentovana za umetnost.

Jovana Jeremić

Osvrćući se na svoj prvi brak s Vojom, Jovana je naglasila da je taj odnos bio važan deo njenih najvećih uspeha. Istakla je da je nakon razvoda uspela da pokaže da nije svaki razvod poraz, već da uspešan razvod može biti najveća pobeda i uspeh. Smatra da nije svaki razveden brak nužno propali brak, već da su ljudi često u pogrešnim odnosima kada su sami u dvoje.

Njene reči odražavaju duboku emotivnu i ličnu perspektivu o njenim životnim fazama i odnosima s ljudima koji su imali značajan uticaj na nju.

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *