OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH PEVAČA NA NAŠOJ ESTRADI: Poseduju viletine po belom svetu, imanja na obali mora i plivaju u MILIONIMA

OVO JE LISTA NAJBOGATIJIH PEVAČA NA NAŠOJ ESTRADI: Poseduju viletine po belom svetu, imanja na obali mora i plivaju u MILIONIMA

Dragana Mirković, Lepa Brena, i Svetlana Ceca Ražnatović su među najbogatijim muzičkim zvezdama u Srbiji, sa bogatstvom koje se meri u milionima evra. Dragana Mirković je procenjena na 100 miliona evra, zahvaljujući ne samo muzičkoj karijeri već i vlasništvu televizije DM Sat.

Dragana Mirković

Lepa Brena, sa bogatstvom od 80 miliona evra, poseduje nekretnine u Majamiju, Monte Karlu i Beogradu, kao i jahtu u Crnoj Gori, nekada je bila vlasnica Grand produkcije.

Lepa Brena

Ceca Ražnatović, sa bogatstvom od 40 miliona evra, jedna je od najplaćenijih pevačica sa nekretninama u Beogradu i Kipru.

Svetlana Cecca Ražnatović, Ceca Ražnatović, Svetlana Ražnatović

Zdravko Čolić, kao jedan od najskupljih pevača na Balkanu, ima bogatstvo od 25 miliona evra, a Jelena Karleuša se procenjuje na 20 miliona evra, posedujući luksuznu vilu na Dedinju.

Zdravko Čolić

Čola ističe važnost poštovanja i časti nad materijalnim bogatstvom, dok Karleuša naglašava svoje skromno poreklo i teško odrastanje kao faktore koji su je naučili vrednosti borbe i autentičnosti u šoubiznisu.

Jelena Karleuša

admina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *